Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DEMONER – Pajala

14 april @ 18:00 - 19:00

Köp gärna förköp via Tickster så att vi vet hur många som tänker komma. Det går också bra att köpa biljett på plats, det finns gott om plats på Folkets hus!

Teatergruppen Exhibitionisterna från Pajala Kulturskola deltar i Riksteaterns projekt LÄNK-24. LÄNK är en teaterfestival för ungdomar från hela Sverige. Exhibitionisternas föreställning DEMONER har premiär i Pajala och ska sedan spelas upp på regionfinalen i Luleå och förhoppningsvis även på riksfinalen i Stockholm.

Manusförfattaren Lovisa T. Onnermarks ord om pjäsen:
”DEMONER – Ett gäng ungdomar samlas en natt utanför en gammal övergiven stuga för att åkalla anden av en spårlöst försvunnen flicka. Under nattens gång får de möta såväl sina egna demoner som besökare från förfluten tid. När morgonen gryr har de alla fått ompröva varandra och sig själva – och kanske kommit ett steg närmare svaret på vad som egentligen hände natten då flickan försvann. Demoner är en berättelse om moral, hemligheter, vänskap och lojalitet. Om att våga möta sina rädslor och att våga ompröva varandra. En rolig high school-pjäs med kittlande skräckinslag.”

På scen: Albin Björnström, Robin Hammarström, Mia Lilly Allan, Dahlia Greus Waara, Elinor Granholm, Wera Eriksson Kalla, Setayesh Sakhidad, Stella Wiggefors
Teknik/kostym/rekvisita: Benny Kenttä, Lo Gramner Funck
Övrig teknik: Alma Kreku och Ola kostet
Regi: Alva Eriksson Kalla

Detaljer

Datum:
14 april
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Tornedalsteatern