Haparanda

Ros-Mari Barmosse har arbetat åt Tornedalsteatern i många år. Ett energiknippe med många idéer. Vid sin sida har hon Rebecka Lindgren som hjälper till under repetitionerna, sköter teknik och fixar med kostym och rekvisita.
Vill du vara med? Ring eller mejla Ros-Mari: 070-3280373 eller ros-mari(at)tornedalsteatern.se

Ring Ros-MariMaila Ros-Mari

Barn och unga

Om du söker teater via Haparanda kulturskola så får du Ros-Mari som teaterledare. Med jämna mellanrum blir det stora fina föreställningar där både musik-, dans- och teaterelever från Kulturskolan samverkar på scen.
Anmäl dig via Haparanda stads hemsida här.

Drömmarnas trädgård är en spännande pjäs om sexdebutens olika skepnader. Till denna pjäs letar Ros-Mari efter skådisar i åldern 16-19 år.

Fluffiga pensionärer på rosa moln, 2019

 

 

Vuxna amatörer

The Happy Crew

Gruppen The Happy Crew består av personer med olika funktionsvariationer. De älskar att uppträda med sång, dans och skådespeleri. Pandemin har varit tuff och gruppen har varit tvungen att skjuta fram sin premiär tre gånger. Just nu arbetar gruppen med att filma korta uppträdanden som sätts ihop till en film.
SVT har gjort några besök under vårvintern och vi hoppas att vi snart får se The Happy Crew på tv.

Imagine, 2019. Foto: Lasse Stenman

Flitigt gäng

Det finns ett härligt gäng med amatörskådisar som tar sig an pjäs efter pjäs. Så snart en premiär är avverkad så står nästa repetitionsperiod på tur. Inte ens pandemin stoppar detta gäng. Under 2020 har de spelat in två kortfilmer och haft en kortare pjäs inför liten publik. I augusti 2021 spelas förhoppningsvis pjäsen Kvinnorna på ön på Sakarigården i Karungi.

Nästa pjäs blir ”Kissat” en musikfylld rå komedi för en vuxen publik. Om mänskliga rättigheter ur katternas perspektiv. Frågor som ”Vem har rätt att leva?” tas upp till diskussion. Manus och regi av Ros-Mari Barmosse.

Pettson och Findus, Tuppens minut, 2019