Julhälsning från teaterchefen

Det lackar mot jul och en välbehövlig ledighet. Vi på Tornedalsteatern vill tacka ER ALLA för ett fantastiskt fint teaterår. Paljon kiitoksia!

Inför nästa år ser vi fram emot musikal i Haparanda, revy i Övertorneå, amatörpjäs och professionell kabaré i Pajala och mängder av framträdanden av våra duktiga ungdomar i alla våra fyra medlemskommuner.

Vi välkomnar Annelie Skogsberg från Kalmar som blir vår nya teaterledare/konstnärliga resurs i Kiruna kommun från och med januari.

Under nästa år vill vi förnya vår logotyp/grafiska profil och frågan är då vad den ska förmedla. Vad är Tornedalsteatern? Vad har vi för uppgift? Vad står vi för? Vi på teatern ventilerar dessa frågor just nu men vad tänker du? Vad är Tornedalsteatern för dig? Mejla gärna dina tankar!

Önskar er God Jul och Gott Nytt År, vi ses 2019. Toivon teile kaikile hauskat juhlapäivät, näemmä taas ensi vuona.
Kontoret i Pajala öppnar igen måndag 7 januari.

Varma hälsningar från den nya teaterchefen, Erling Fredriksson

Postat 21 december, 2018
Julkort från Tornedalsteatern
Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...

Språkläger 12-14 aug

Språkläger 12-14 aug

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Unga ambassadörer

Unga ambassadörer

Syftet med projektet "Unga ambassadörer" är att öka intresset för den Tornedalska kulturen hos teaterungdomar. Teaterledaren Gudrun Skogsberg vill visa att språket och kulturen är både spännande och vackert och att det kan vara intressant för vem som helst att ta del...