Julhälsning från teaterchefen

Det lackar mot jul och en välbehövlig ledighet. Vi på Tornedalsteatern vill tacka ER ALLA för ett fantastiskt fint teaterår. Paljon kiitoksia!

Inför nästa år ser vi fram emot musikal i Haparanda, revy i Övertorneå, amatörpjäs och professionell kabaré i Pajala och mängder av framträdanden av våra duktiga ungdomar i alla våra fyra medlemskommuner.

Vi välkomnar Annelie Skogsberg från Kalmar som blir vår nya teaterledare/konstnärliga resurs i Kiruna kommun från och med januari.

Under nästa år vill vi förnya vår logotyp/grafiska profil och frågan är då vad den ska förmedla. Vad är Tornedalsteatern? Vad har vi för uppgift? Vad står vi för? Vi på teatern ventilerar dessa frågor just nu men vad tänker du? Vad är Tornedalsteatern för dig? Mejla gärna dina tankar!

Önskar er God Jul och Gott Nytt År, vi ses 2019. Toivon teile kaikile hauskat juhlapäivät, näemmä taas ensi vuona.
Kontoret i Pajala öppnar igen måndag 7 januari.

Varma hälsningar från den nya teaterchefen, Erling Fredriksson

Postat 21 december, 2018
Julkort från Tornedalsteatern
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

Revy i Pajala

Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen! Dörren är öppen! Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Antingen hoppar du med...

Språkläger – Kielipesä

Språkläger – Kielipesä

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...