Det blir en till turné för ”Alla vägar bort är en omväg hem”

I december var det ännu ovisst… Nu är beslutet taget!

Gällivare, Jokkmokk och Luleå kommer att få njuta av föreställningen ”Alla vägar bort är en omväg hem – Kaikki tiet poijes oon kiertotie kotia”.

Ensemblen samlas i Pajala 18:e februari för intensiva repetitioner och kickar igång turnén med en föreställning i Pajala på fredag 22 februari. 26 februari till 2 mars spelas 5 föreställningar för skolelever och 3 offentliga föreställningar.

Inom kort publiceras klockslag och plats på facebook och på vår sida för föreställningar.

Vi välkomnar Anna Åsdell från Gällivare som ersätter Elina Israelsson som är upptagen av arbete på Samiska teatern. Spännande att starta upp repetitionerna med en ny skådespelare i ensemblen. Kan bli hur bra som helst!

Postat 11 januari, 2019
Glada studenter
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

Revy i Pajala

Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen! Dörren är öppen! Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Antingen hoppar du med...

Språkläger – Kielipesä

Språkläger – Kielipesä

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...