Det blir en till turné för ”Alla vägar bort är en omväg hem”

I december var det ännu ovisst… Nu är beslutet taget!

Gällivare, Jokkmokk och Luleå kommer att få njuta av föreställningen ”Alla vägar bort är en omväg hem – Kaikki tiet poijes oon kiertotie kotia”.

Ensemblen samlas i Pajala 18:e februari för intensiva repetitioner och kickar igång turnén med en föreställning i Pajala på fredag 22 februari. 26 februari till 2 mars spelas 5 föreställningar för skolelever och 3 offentliga föreställningar.

Inom kort publiceras klockslag och plats på facebook och på vår sida för föreställningar.

Vi välkomnar Anna Åsdell från Gällivare som ersätter Elina Israelsson som är upptagen av arbete på Samiska teatern. Spännande att starta upp repetitionerna med en ny skådespelare i ensemblen. Kan bli hur bra som helst!

Postat 11 januari, 2019
Glada studenter
Skicka in din berättelse

Skicka in din berättelse

Tornedalsteatern samlar minnen och anekdoter till ett intressant samarbete med Riksteatern. Din berättelse kommer att inspirera regissören och kan bli en del av föreställningen eller den tillhörande utställningen. Pjäsens arbetsnamn är UMMIKKOS och handlar om de...

2 årsmöten

2 årsmöten

Måndag 18 mars kl 18 samt Måndag 15 april kl 18 Årsmötet är digitalt via Teams. Anmäl dig till info@tornedalsteatern.se för att få alla möteshandlingar och möteslänken. Vi bjuder in till två årsmöten för att vi tycker att det är dags att revidera stadgarna. De behöver...

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut är en föreställning där två sagor inspirerade av Kalevalas sånger berättas av en amatörteaterensemble kring en sprakande brasa. Sagorna berättas med mystik, med humor och i direktkontakt med barnen. Enkel rekvisita och scenografi som uppmuntrar fantasin;...