Semestertider på teatern

Sedan januari har Tornedalsteaterns skådespelare visat upp 12 olika föreställningar totalt 34 gånger. Det har varit intensiva månader och nu är det dags för en välbehövlig semester.

Kontoret i Pajala är semesterstängt 27 juni-11 aug. Med undantag för 29-30 juli då skådespelarna från Kabaré No niin repeterar och vi håller presskonferens den 30 juli .

Ros-Mari har semester 24 juni- 28 juli
Benne är sjukskriven och ledig fram till mitten av augusti
Nellie har semester 15 juli-4 aug

Om du har ett akut ärende…
Ring Nellie fram till 14 juli, telefon 070-348 98 99.
Därefter kan du försöka nå Erling via erling@tornedalsteatern eller 0978-718 39.

Önskar dig en riktigt skön sommar. Hoppas du får njuta av sommaren på det sätt som passar dig bäst.

Vi ses till hösten, då blir det flera olika teaterupplevelser med Kabaré No niin, Systrarna Juppi, Shakespeares Som ni behagar och skolföreställningen Forma Tellus som handlar om Struves meridianbåge. Därtill en rad med produktioner av och med våra barn och ungdomar.

Hälsningar

Mia Fors
Producent

Postat 25 juni, 2019
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

EATNU-ÄLV-ENU

EATNU-ÄLV-ENU

Det blir sommarteater i Jukkasjärvi! Det började med att projektet Bada i Kultur (Ida-Maria Svonni) tog kontakt med Tornedalsteatern i hopp om att få till en teaterpjäs som passar in när hembygdsmuseet återinvigs. Syftet var att belysa hur människor i de två...

Sök en roll i UMMIKKOS

Sök en roll i UMMIKKOS

Det är sant! Tornedalsteatern ska för första gången göra en egen pjäs tillsammans med Riksteatern. Det är stort! Episkt! Hösten 2025 behöver vi fyra skådespelare till den nyskrivna pjäsen Ummikkos av Camilla Blomqvist och i regi av Lo Kauppi. 2 månader repetition sker...