Semestertider på teatern

Sedan januari har Tornedalsteaterns skådespelare visat upp 12 olika föreställningar totalt 34 gånger. Det har varit intensiva månader och nu är det dags för en välbehövlig semester.

Kontoret i Pajala är semesterstängt 27 juni-11 aug. Med undantag för 29-30 juli då skådespelarna från Kabaré No niin repeterar och vi håller presskonferens den 30 juli .

Ros-Mari har semester 24 juni- 28 juli
Benne är sjukskriven och ledig fram till mitten av augusti
Nellie har semester 15 juli-4 aug

Om du har ett akut ärende…
Ring Nellie fram till 14 juli, telefon 070-348 98 99.
Därefter kan du försöka nå Erling via erling@tornedalsteatern eller 0978-718 39.

Önskar dig en riktigt skön sommar. Hoppas du får njuta av sommaren på det sätt som passar dig bäst.

Vi ses till hösten, då blir det flera olika teaterupplevelser med Kabaré No niin, Systrarna Juppi, Shakespeares Som ni behagar och skolföreställningen Forma Tellus som handlar om Struves meridianbåge. Därtill en rad med produktioner av och med våra barn och ungdomar.

Hälsningar

Mia Fors
Producent

Postat 25 juni, 2019
Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...

Språkläger 12-14 aug

Språkläger 12-14 aug

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Unga ambassadörer

Unga ambassadörer

Syftet med projektet "Unga ambassadörer" är att öka intresset för den Tornedalska kulturen hos teaterungdomar. Teaterledaren Gudrun Skogsberg vill visa att språket och kulturen är både spännande och vackert och att det kan vara intressant för vem som helst att ta del...