Semestertider på teatern

Sedan januari har Tornedalsteaterns skådespelare visat upp 12 olika föreställningar totalt 34 gånger. Det har varit intensiva månader och nu är det dags för en välbehövlig semester.

Kontoret i Pajala är semesterstängt 27 juni-11 aug. Med undantag för 29-30 juli då skådespelarna från Kabaré No niin repeterar och vi håller presskonferens den 30 juli .

Ros-Mari har semester 24 juni- 28 juli
Benne är sjukskriven och ledig fram till mitten av augusti
Nellie har semester 15 juli-4 aug

Om du har ett akut ärende…
Ring Nellie fram till 14 juli, telefon 070-348 98 99.
Därefter kan du försöka nå Erling via erling@tornedalsteatern eller 0978-718 39.

Önskar dig en riktigt skön sommar. Hoppas du får njuta av sommaren på det sätt som passar dig bäst.

Vi ses till hösten, då blir det flera olika teaterupplevelser med Kabaré No niin, Systrarna Juppi, Shakespeares Som ni behagar och skolföreställningen Forma Tellus som handlar om Struves meridianbåge. Därtill en rad med produktioner av och med våra barn och ungdomar.

Hälsningar

Mia Fors
Producent

Postat 25 juni, 2019
2 årsmöten

2 årsmöten

Måndag 18 mars kl 18 samt Måndag 15 april kl 18 Årsmötet är digitalt via Teams. Anmäl dig till mia@tornedalsteatern.se för att få alla möteshandlingar och möteslänken. Vi bjuder in till två årsmöten för att vi tycker att det är dags att revidera stadgarna. De behöver...

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut är en föreställning där två sagor inspirerade av Kalevalas sånger berättas av en amatörteaterensemble kring en sprakande brasa. Sagorna berättas med mystik, med humor och i direktkontakt med barnen. Enkel rekvisita och scenografi som uppmuntrar fantasin;...

Sommarteater i Karungi

Sommarteater i Karungi

Sakarigården är verkligen en fantastisk byggnad som bär på många intressanta historier. Under våren och sommaren 2024 kommer Sakarigården återigen fyllas av liv. Det blir en stor sommarteater om "emigranterna" som sökte lyckan i Amerika och sedan återvände till...