Rekryteringen är klar

Tornedalsteatern har rekryterat en stjärna vid namn Anton Hennix Raukola. Vi valde Anton för att han har gedigen erfarenhet av professionell teater och samarbete med amatörer. Han har dessutom meänkieli och finska i sin ryggrad. Anton börjar sitt arbete som skådespelare och konstnärlig resurs i januari 2020. Arbetet kommer att innebära en rad olika arbetsuppgifter inom Tornedalsteaterns breda verksamhet.

Vi passar på att tacka alla som har sökt tjänsten och visat sitt intresse för vår verksamhet.

Postat 21 augusti, 2019
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

Revy i Pajala

Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen! Dörren är öppen! Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Antingen hoppar du med...

Språkläger – Kielipesä

Språkläger – Kielipesä

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...