Deprecated: Required parameter $_item_id follows optional parameter $_api_url in /customers/5/5/7/tornedalsteatern.se/httpd.www/wp-content/plugins/smart-post-show-pro/includes/class-smart-post-show-pro-license.php on line 50 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/5/7/tornedalsteatern.se/httpd.www/wp-content/plugins/smart-post-show-pro/includes/class-smart-post-show-pro-license.php:50) in /customers/5/5/7/tornedalsteatern.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 710 Information med anledning av Corona - Tornedalsteatern / Tornionlaaksonteatteri

Information med anledning av Corona

(med reservation för ändringar om det dyker upp hårdare krav från Folkhälsomyndigheten)

Tornedalsteaterns ledning har beslutat följande idag:

  • Övertorneås revy kommer att genomföras enligt plan. Bokning och avbokning av biljetter sker via 070-374 19 50.
    Vi ser fram emot att framföra teater för en frisk publik! Tvätta händerna och stanna hemma om du är krasslig.
  • Teaterverksamheten i Haparanda ställs in under torsdag och fredag denna vecka. Haparanda stad har tillfälligt stängt Tornedalsskolan på grund av Corona-viruset. Vi hoppas att teaterträningarna i Tornedalsskolans aula ska kunna återupptas redan nästa vecka. Teaterledaren informerar berörda.
  • Turnén med Varjoitten voima 17-20 mars ställs in. Föreställningen kommer att turnera under hösten 2020 istället.

Alla våra teaterledare har tät kontakt med sina grupper. Vissa grupper har ställt in sin verksamhet och andra grupper arbetar på som vanligt. Allt efter kommunernas och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Postat 12 mars, 2020
Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...

Språkläger 12-14 aug

Språkläger 12-14 aug

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Unga ambassadörer

Unga ambassadörer

Syftet med projektet "Unga ambassadörer" är att öka intresset för den Tornedalska kulturen hos teaterungdomar. Teaterledaren Gudrun Skogsberg vill visa att språket och kulturen är både spännande och vackert och att det kan vara intressant för vem som helst att ta del...