Hasse ja Helmin mysiikkiviiteo!

Idag är en stor dag!

Hasse och Helmis musikvideo publiceras på UR play! Det har varit roligt att producera musikvideon tillsammans med UR och producenten Sanna Kalla har gjort ett jättebra jobb! Kontakten mellan Erling Fredriksson och Lisa Wiman på UR började redan för flera månader sedan. Å nu är musikvideon klar för att visas!

Vi på teatern använder såklart musikvideon som marknadsföringsmaterial inför Hasse och Helmis turné så att publiken ska bli sugna att uppleva Hasse ja Helmis föreställning på riktigt.

Nu hoppas vi att Hasse och Helmi ska få göra fler korta filmer tillsammans med UR. Målet är att Hasse och Helmi ska fortsätta lära ut meänkieli till alla som vill!

Titta på musikvideon!

Postat 17 september, 2020
Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...

Språkläger 12-14 aug

Språkläger 12-14 aug

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Unga ambassadörer

Unga ambassadörer

Syftet med projektet "Unga ambassadörer" är att öka intresset för den Tornedalska kulturen hos teaterungdomar. Teaterledaren Gudrun Skogsberg vill visa att språket och kulturen är både spännande och vackert och att det kan vara intressant för vem som helst att ta del...