Hasse ja Helmin mysiikkiviiteo!

Idag är en stor dag!

Hasse och Helmis musikvideo publiceras på UR play! Det har varit roligt att producera musikvideon tillsammans med UR och producenten Sanna Kalla har gjort ett jättebra jobb! Kontakten mellan Erling Fredriksson och Lisa Wiman på UR började redan för flera månader sedan. Å nu är musikvideon klar för att visas!

Vi på teatern använder såklart musikvideon som marknadsföringsmaterial inför Hasse och Helmis turné så att publiken ska bli sugna att uppleva Hasse ja Helmis föreställning på riktigt.

Nu hoppas vi att Hasse och Helmi ska få göra fler korta filmer tillsammans med UR. Målet är att Hasse och Helmi ska fortsätta lära ut meänkieli till alla som vill!

Titta på musikvideon!

Postat 17 september, 2020
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

EATNU-ÄLV-ENU

EATNU-ÄLV-ENU

Det blir sommarteater i Jukkasjärvi! Det började med att projektet Bada i Kultur (Ida-Maria Svonni) tog kontakt med Tornedalsteatern i hopp om att få till en teaterpjäs som passar in när hembygdsmuseet återinvigs. Syftet var att belysa hur människor i de två...

Sök en roll i UMMIKKOS

Sök en roll i UMMIKKOS

Det är sant! Tornedalsteatern ska för första gången göra en egen pjäs tillsammans med Riksteatern. Det är stort! Episkt! Hösten 2025 behöver vi fyra skådespelare till den nyskrivna pjäsen Ummikkos av Camilla Blomqvist och i regi av Lo Kauppi. 2 månader repetition sker...