Hasse ja Helmin mysiikkiviiteo!

Idag är en stor dag!

Hasse och Helmis musikvideo publiceras på UR play! Det har varit roligt att producera musikvideon tillsammans med UR och producenten Sanna Kalla har gjort ett jättebra jobb! Kontakten mellan Erling Fredriksson och Lisa Wiman på UR började redan för flera månader sedan. Å nu är musikvideon klar för att visas!

Vi på teatern använder såklart musikvideon som marknadsföringsmaterial inför Hasse och Helmis turné så att publiken ska bli sugna att uppleva Hasse ja Helmis föreställning på riktigt.

Nu hoppas vi att Hasse och Helmi ska få göra fler korta filmer tillsammans med UR. Målet är att Hasse och Helmi ska fortsätta lära ut meänkieli till alla som vill!

Titta på musikvideon!

Postat 17 september, 2020
2 årsmöten

2 årsmöten

Måndag 18 mars kl 18 samt Måndag 15 april kl 18 Årsmötet är digitalt via Teams. Anmäl dig till mia@tornedalsteatern.se för att få alla möteshandlingar och möteslänken. Vi bjuder in till två årsmöten för att vi tycker att det är dags att revidera stadgarna. De behöver...

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut är en föreställning där två sagor inspirerade av Kalevalas sånger berättas av en amatörteaterensemble kring en sprakande brasa. Sagorna berättas med mystik, med humor och i direktkontakt med barnen. Enkel rekvisita och scenografi som uppmuntrar fantasin;...

Sommarteater i Karungi

Sommarteater i Karungi

Sakarigården är verkligen en fantastisk byggnad som bär på många intressanta historier. Under våren och sommaren 2024 kommer Sakarigården återigen fyllas av liv. Det blir en stor sommarteater om "emigranterna" som sökte lyckan i Amerika och sedan återvände till...