Livesändning för Musikhjälpen!

Ikväll kl 18 smäller det!

För tredje året i rad är Tornedalsteatern med på ett hörn när Pajala samlar in pengar till Musikhjälpen. Det blir en livesänd ”välgörenhetsgala” från en tillfällig studio i Vuxenskolans lokaler. Mia Fors från teatern är programledare, Inga-Britt ”Signe” Uusitalo rimmar, Berith Roth och Fredrik Holmström trubadurar live, Tony Fredriksson målar grafitti och vi presenterar flera mysiga, trevliga inslag som skickats in från Kulturskolan och andra inspiratörer! Kalle Videkull och Anneli Svarvare från Vuxenskolan sköter allt det praktiska runt omkring sändningen.

Målet med kvällens program är att samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen. Så om ni har tänkt skänka pengar till Musikhjälpen så hoppas vi att ni skänker via Pajalas bössa. Vi siktar på rekord i år igen. Förra året samlades det in över 140 000 kr!!!

När du skänker pengar kan du även välja att vara med på utlottning av vina varor som företag och privatpersoner har skänkt till oss.

Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

https://www.facebook.com/Pajala-f%C3%B6r-Musikhj%C3%A4lpen-202491473975015

Postat 18 december, 2020
Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...

Språkläger 12-14 aug

Språkläger 12-14 aug

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Unga ambassadörer

Unga ambassadörer

Syftet med projektet "Unga ambassadörer" är att öka intresset för den Tornedalska kulturen hos teaterungdomar. Teaterledaren Gudrun Skogsberg vill visa att språket och kulturen är både spännande och vackert och att det kan vara intressant för vem som helst att ta del...