Livesändning för Musikhjälpen!

Ikväll kl 18 smäller det!

För tredje året i rad är Tornedalsteatern med på ett hörn när Pajala samlar in pengar till Musikhjälpen. Det blir en livesänd ”välgörenhetsgala” från en tillfällig studio i Vuxenskolans lokaler. Mia Fors från teatern är programledare, Inga-Britt ”Signe” Uusitalo rimmar, Berith Roth och Fredrik Holmström trubadurar live, Tony Fredriksson målar grafitti och vi presenterar flera mysiga, trevliga inslag som skickats in från Kulturskolan och andra inspiratörer! Kalle Videkull och Anneli Svarvare från Vuxenskolan sköter allt det praktiska runt omkring sändningen.

Målet med kvällens program är att samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen. Så om ni har tänkt skänka pengar till Musikhjälpen så hoppas vi att ni skänker via Pajalas bössa. Vi siktar på rekord i år igen. Förra året samlades det in över 140 000 kr!!!

När du skänker pengar kan du även välja att vara med på utlottning av vina varor som företag och privatpersoner har skänkt till oss.

Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

https://www.facebook.com/Pajala-f%C3%B6r-Musikhj%C3%A4lpen-202491473975015

Postat 18 december, 2020
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

EATNU-ÄLV-ENU

EATNU-ÄLV-ENU

Det blir sommarteater i Jukkasjärvi! Det började med att projektet Bada i Kultur (Ida-Maria Svonni) tog kontakt med Tornedalsteatern i hopp om att få till en teaterpjäs som passar in när hembygdsmuseet återinvigs. Syftet var att belysa hur människor i de två...

Sök en roll i UMMIKKOS

Sök en roll i UMMIKKOS

Det är sant! Tornedalsteatern ska för första gången göra en egen pjäs tillsammans med Riksteatern. Det är stort! Episkt! Hösten 2025 behöver vi fyra skådespelare till den nyskrivna pjäsen Ummikkos av Camilla Blomqvist och i regi av Lo Kauppi. 2 månader repetition sker...