Livesändning för Musikhjälpen!

Ikväll kl 18 smäller det!

För tredje året i rad är Tornedalsteatern med på ett hörn när Pajala samlar in pengar till Musikhjälpen. Det blir en livesänd ”välgörenhetsgala” från en tillfällig studio i Vuxenskolans lokaler. Mia Fors från teatern är programledare, Inga-Britt ”Signe” Uusitalo rimmar, Berith Roth och Fredrik Holmström trubadurar live, Tony Fredriksson målar grafitti och vi presenterar flera mysiga, trevliga inslag som skickats in från Kulturskolan och andra inspiratörer! Kalle Videkull och Anneli Svarvare från Vuxenskolan sköter allt det praktiska runt omkring sändningen.

Målet med kvällens program är att samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen. Så om ni har tänkt skänka pengar till Musikhjälpen så hoppas vi att ni skänker via Pajalas bössa. Vi siktar på rekord i år igen. Förra året samlades det in över 140 000 kr!!!

När du skänker pengar kan du även välja att vara med på utlottning av vina varor som företag och privatpersoner har skänkt till oss.

Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

https://www.facebook.com/Pajala-f%C3%B6r-Musikhj%C3%A4lpen-202491473975015

Postat 18 december, 2020
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

Revy i Pajala

Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen! Dörren är öppen! Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Antingen hoppar du med...

Språkläger – Kielipesä

Språkläger – Kielipesä

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...