Livesändning för Musikhjälpen!

Ikväll kl 18 smäller det!

För tredje året i rad är Tornedalsteatern med på ett hörn när Pajala samlar in pengar till Musikhjälpen. Det blir en livesänd ”välgörenhetsgala” från en tillfällig studio i Vuxenskolans lokaler. Mia Fors från teatern är programledare, Inga-Britt ”Signe” Uusitalo rimmar, Berith Roth och Fredrik Holmström trubadurar live, Tony Fredriksson målar grafitti och vi presenterar flera mysiga, trevliga inslag som skickats in från Kulturskolan och andra inspiratörer! Kalle Videkull och Anneli Svarvare från Vuxenskolan sköter allt det praktiska runt omkring sändningen.

Målet med kvällens program är att samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen. Så om ni har tänkt skänka pengar till Musikhjälpen så hoppas vi att ni skänker via Pajalas bössa. Vi siktar på rekord i år igen. Förra året samlades det in över 140 000 kr!!!

När du skänker pengar kan du även välja att vara med på utlottning av vina varor som företag och privatpersoner har skänkt till oss.

Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

https://www.facebook.com/Pajala-f%C3%B6r-Musikhj%C3%A4lpen-202491473975015

Postat 18 december, 2020
2 årsmöten

2 årsmöten

Måndag 18 mars kl 18 samt Måndag 15 april kl 18 Årsmötet är digitalt via Teams. Anmäl dig till mia@tornedalsteatern.se för att få alla möteshandlingar och möteslänken. Vi bjuder in till två årsmöten för att vi tycker att det är dags att revidera stadgarna. De behöver...

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut är en föreställning där två sagor inspirerade av Kalevalas sånger berättas av en amatörteaterensemble kring en sprakande brasa. Sagorna berättas med mystik, med humor och i direktkontakt med barnen. Enkel rekvisita och scenografi som uppmuntrar fantasin;...

Sommarteater i Karungi

Sommarteater i Karungi

Sakarigården är verkligen en fantastisk byggnad som bär på många intressanta historier. Under våren och sommaren 2024 kommer Sakarigården återigen fyllas av liv. Det blir en stor sommarteater om "emigranterna" som sökte lyckan i Amerika och sedan återvände till...