Trettonrevyn SPIRALTRAPPAN 2.0

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen och vi hoppas att både skådisar och publik är taggade!

SPIRALTRAPPAN 2.0 består av sketcher och sånger som skildrar både fiktiva och verkliga händelser från Pajala kommun. Givetvis är det några lokalkändisar som får en liten ”smäll”, så brukar det vara i revy!

Textförfattare: Helen Kero Hurula, Håkan Tornberg, Berith Roth, Erling Fredriksson och Mia Fors
Regissör: Helen Kero Hurula
Musiker: Jonas Strandgård och Ola Kostet
Körledare: Berith Roth
Tekniker: Ola Kostet
Skådespelare: Evgeny Krakov Isaksson, Linda Pieskä, Emma Kiviniemi, Susanne Niemi, Hillevi Rantatalo, Håkan Tornberg, Ann-Sofie Törmä och Mia Fors.

Postat 25 april, 2023
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

EATNU-ÄLV-ENU

EATNU-ÄLV-ENU

Det blir sommarteater i Jukkasjärvi! Det började med att projektet Bada i Kultur (Ida-Maria Svonni) tog kontakt med Tornedalsteatern i hopp om att få till en teaterpjäs som passar in när hembygdsmuseet återinvigs. Syftet var att belysa hur människor i de två...

Sök en roll i UMMIKKOS

Sök en roll i UMMIKKOS

Det är sant! Tornedalsteatern ska för första gången göra en egen pjäs tillsammans med Riksteatern. Det är stort! Episkt! Hösten 2025 behöver vi fyra skådespelare till den nyskrivna pjäsen Ummikkos av Camilla Blomqvist och i regi av Lo Kauppi. 2 månader repetition sker...