Trettonrevyn SPIRALTRAPPAN 2.0

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen och vi hoppas att både skådisar och publik är taggade!

SPIRALTRAPPAN 2.0 består av sketcher och sånger som skildrar både fiktiva och verkliga händelser från Pajala kommun. Givetvis är det några lokalkändisar som får en liten ”smäll”, så brukar det vara i revy!

Textförfattare: Helen Kero Hurula, Håkan Tornberg, Berith Roth, Erling Fredriksson och Mia Fors
Regissör: Helen Kero Hurula
Musiker: Jonas Strandgård och Ola Kostet
Körledare: Berith Roth
Tekniker: Ola Kostet
Skådespelare: Evgeny Krakov Isaksson, Linda Pieskä, Emma Kiviniemi, Susanne Niemi, Hillevi Rantatalo, Håkan Tornberg, Ann-Sofie Törmä och Mia Fors.

Postat 25 april, 2023
2 årsmöten

2 årsmöten

Måndag 18 mars kl 18 samt Måndag 15 april kl 18 Årsmötet är digitalt via Teams. Anmäl dig till mia@tornedalsteatern.se för att få alla möteshandlingar och möteslänken. Vi bjuder in till två årsmöten för att vi tycker att det är dags att revidera stadgarna. De behöver...

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut – Gamla sånger

Vanhat laulut är en föreställning där två sagor inspirerade av Kalevalas sånger berättas av en amatörteaterensemble kring en sprakande brasa. Sagorna berättas med mystik, med humor och i direktkontakt med barnen. Enkel rekvisita och scenografi som uppmuntrar fantasin;...

Sommarteater i Karungi

Sommarteater i Karungi

Sakarigården är verkligen en fantastisk byggnad som bär på många intressanta historier. Under våren och sommaren 2024 kommer Sakarigården återigen fyllas av liv. Det blir en stor sommarteater om "emigranterna" som sökte lyckan i Amerika och sedan återvände till...