Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen och vi hoppas att både skådisar och publik är taggade!

Dörren är öppen!
Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Kom på uppstartsmötet 4 oktober!

Revyns tidsplan:
4 okt kl 18 på teatern – uppstart och läsning av manus
21-22 okt – repetition
18-19 nov – repetition
9-10 dec – repetition
1-4 jan – repetition
5-6 jan – föreställningar
7 jan – ev extra föreställning

Det kommer även förekomma repetitioner sisådär en kväll i veckan.

Ring Mia Fors eller Erling Fredriksson på 0978-10299. Eller skicka ett mejl: fornamn@tornedalsteatern.se

 

Postat 25 april, 2023
POPPA rapport med POPPA förslag

POPPA rapport med POPPA förslag

Maja Mella från Föreningen Norden (tidigare STR-T) har varit projektledare för en viktig utredning för vår minoritet. En viktig milstolpe på väg mot en kulturinstitution för tornedalingar, kväner och lantalaiset har uppnåtts. Under tre år har frågan utretts inom ramen...

Sommarteater i Karungi

Sommarteater i Karungi

Sakarigården är verkligen en fantastisk byggnad som bär på många intressanta historier. Under våren och sommaren 2024 kommer Sakarigården återigen fyllas av liv. Det blir en stor sommarteater om "emigranterna" som sökte lyckan i Amerika och sedan återvände till...

Tornedalens konstnärsmöte

Tornedalens konstnärsmöte

TORNEDALENS KONSTNÄRSMÖTE samlar ihop alla konstnärer i alla konstformer från båda sidor av Torneälven för första gången i Ylitornio 15-16 juli 2023! Längtar du efter att känna dig som en del av en större grupp och nätverk med andra artister från området? Söker du...