Revy i Pajala

I januari 2024 blir det återigen revy i Pajala. Revy är något som Pajalas amatörskådisar och publik har saknat ända sedan 2014. Tio år sedan sist! Nu är det dags igen!

Dörren är öppen!
Vill du vara med och skapa en revy om händelserna i Pajala? Antingen hoppar du med på tåget redan nu och bidrar till manuset. Eller så joinar du under hösten när vi börjar repetera.
OBS! Räkna med att vara tillgänglig för intensiva repetitioner och föreställningar 1-7 januari 2024. (Vi övar förstås även under hösten.)

Ring Mia Fors eller Erling Fredriksson på 0978-10299. Eller skicka ett mejl: förnamn@tornedalsteatern.se

 

Postat 25 april, 2023
Teaterledare sökes

Teaterledare sökes

Titel: Teaterledare/konstnärlig resurs Plats: Övertorneå Vi söker en mångfacetterad och engagerad teaterledare med bredd i sitt kunnande inom regi, scenografi, ljud/ljus, skådespeleri och manusskrivande. En människa som har förmåga att lyfta och entusiasmera och...

Språkläger – Kielipesä

Språkläger – Kielipesä

Meänkieli språkläger för alla! För dig som vill vara i en omgivning där språket hörs. Där du får prova på ord och fraser, ramsor och sånger, lyssna och prata. Där du får leka och göra kreativa aktiviteter, och hela tiden bada i språket. För dig som kan lite meänkieli,...

Nominera till vår styrelse

Nominera till vår styrelse

I slutet av mars är det dags för Tornedalsteaterns årsmöte. Vi i valberedningen vill påminna medlemmarna att nominera ledamöter till de olika posterna. Du behöver ej kontakta den som Du vill nominera - vi kan ta den kontakten – men skriv gärna några ord om varför Du...