Revyy Pajalassa

Janyaarissa 2024 oon taasen revyy Pajalassa. Revyy oon jotaki mitä Pajalan harrastajanäytteliät ja ylheisö oon kaivanheet vuoesta 2014 asti. Kymmenen vuotta sitten viimeksi! Nyt oon taas aika siihen uuesthaan ja met toivoma ette sekä näytteliät ette ylheisö oon innoshaan!

Ovi oon auki!
Halvaks olla myötä ja tehhä revyyn tapahtumista Pajalassa? Tule käynnistysmöötheen 4 oktuuperi!

Revyyn aikataulu:
4 okt klo 18 teatterissa – käynnistys ja maanyksen lukeminen
21-22 oktuuperi – harjoitukset
18-19 nuvemperi – harjoitukset
9-19 desemperi – harjoitukset
1-4 janyyari – harjoitukset
5-6 janyyari – näytelmiä
7 janyyari – ehkä ekstra näytelmä

Tullee kans olemhaan harjoituksia suunilheen yksi ilta viikossa. Soita Mia Forsile tai Erling Fredrikssonile telefooni numerhoon: 0978-10299. Tai lähätä meili: etunimi@tornedalstaetern.se

Postat 25 April, 2023
Kielipesä 11-13 elokuuta

Kielipesä 11-13 elokuuta

Meänkieli kielipesä kaikile! Sulle joka halvaat olla myötä missä kieli kuuluu. Missä saat pruuata sanoja ja fraasia, loruja ja lauluja, kuunella ja laulaa. Missä saat leikkiä ja tehhä muita kreeatiiviä aktiviteettiä ja koko aijan paatata kielessä. Sulle joka ossaat...

Nuoria ampasatööriä

Nuoria ampasatööriä

”Nuoria ampasatööriä” oon projekti jonka tarkotus oon ette lisätä teatterinuorison innostusta Tornionlaaksolaisesta kulttuurista. Teatterijohtaja Gudrun Skogsberg halvaa näyttää ette kieli ja kulttuuri oon niin jännittävät ko kauhniit ja ette se saattaa kelle hyvänsä...

The Happy Crew teeveessä!

The Happy Crew teeveessä!

The Happy Crew* on joutunut perumhaan heän esityksen kolme kertaa pandemian vuoksi. Tämä oli osallistujille uskomattoman surullista ja vaikeaa. Jenny Hjort Rova ja Ida Brännström SVT Meänkielissä kuulivat The Happy Crewista ja päättii tehä dokumentin "Allt inställt"...