Revyy Pajalassa

Janyaarissa 2024 oon taasen revyy Pajalassa. Revyy oon jotaki mitä Pajalan harrastajanäytteliät ja ylheisö oon kaivanheet vuoesta 2014 asti. Kymmenen vuotta sitten viimeksi! Nyt oon taas aika siihen uuesthaan ja met toivoma ette sekä näytteliät ette ylheisö oon innoshaan!

Ovi oon auki!
Halvaks olla myötä ja tehhä revyyn tapahtumista Pajalassa? Tule käynnistysmöötheen 4 oktuuperi!

Revyyn aikataulu:
4 okt klo 18 teatterissa – käynnistys ja maanyksen lukeminen
21-22 oktuuperi – harjoitukset
18-19 nuvemperi – harjoitukset
9-19 desemperi – harjoitukset
1-4 janyyari – harjoitukset
5-6 janyyari – näytelmiä
7 janyyari – ehkä ekstra näytelmä

Tullee kans olemhaan harjoituksia suunilheen yksi ilta viikossa. Soita Mia Forsile tai Erling Fredrikssonile telefooni numerhoon: 0978-10299. Tai lähätä meili: etunimi@tornedalstaetern.se

Postat 25 April, 2023
Vanhat laulut

Vanhat laulut

Vanhat laulut oon esitys jossako kaks satua inspireeratut Kalevalan lauluista, kerrothaan amatööriryhmältä prätisevän valkean ympäri. Lapsile kerrothaan satuja suorassa kontaktissa satuja mystiikala ja huumorilla. Enkkeltti rekvisiitta ja senukrafii joka innostuttaa...

Meän aika oon nyt

Meän aika oon nyt

Kuulkaapas kaikki Tornionlaaksolaiset, kväänit ja lantalaiset! Marraskuun 15 päivä Tottuus- ja sovintokomisuuni tornionlaaksolaisile, kväänile ja lantalaisile jättää heän loppumietinön kulttuuriministerille Parisa Liljestrandile Pajalassa. Sen yhtheyessä...

Kielipesä 11-13 elokuuta

Kielipesä 11-13 elokuuta

Meänkieli kielipesä kaikile! Sulle joka halvaat olla myötä missä kieli kuuluu. Missä saat pruuata sanoja ja fraasia, loruja ja lauluja, kuunella ja laulaa. Missä saat leikkiä ja tehhä muita kreeatiiviä aktiviteettiä ja koko aijan paatata kielessä. Sulle joka ossaat...